Loading Dogodki

Dogodki Search and Views Navigation

Dogodek Views Navigation

Past Dogodki

Dogodki seznam

februar 2019

Uvod v Terapijo sprejemanja in predanosti (ACT)

februar 9 - februar 10
Inštitut IPSA, Stegne 7
Ljubljana, 1000 Slovenija

Vabimo vas na dvodnevno uvodno izobraževanje iz Terapije sprejemanja in predanosti (ACT). ACT je novejša oblika psihoterapije, ki temelji na procesih čuječnosti, sprejemanja in vedenjski aktivaciji z namenom spodbujanja psihološke fleksibilnosti. Je z dokazi podprta terapija, ki je učinkovita za različne psihične težave in spada v tretji val kognitivno-vedenjske terapije.

Preberi več »

1. letnik izobraževanja iz transakcijsko-analitične psihoterapije

februar 15 - februar 16
Inštitut IPSA, Stegne 7
Ljubljana, 1000 Slovenija

Obveščamo vas, da zaključujemo z vpisi v 1. letnik izobraževanja iz TRANSAKCIJSKO-ANALITIČNE PSIHOTERAPIJE (TA-202). Začelo se bo februarja 2019.

Preberi več »

september 2019

Izobraževanje iz supervizije

€1.586
september 11 @ 9:00 - september 15 @ 17:00
Inštitut IPSA, Stegne 7
Ljubljana, 1000 Slovenija

Inštitut za integrativno psihoterapijo in svetovanje, Ljubljana ter Evropski center za psihoterapevtske študije (European Centre for Psychotherapeutic Studies …

Preberi več »

NA SOČUTJE USMERJENA TERAPIJA (Compassion Focused Therapy – CFT)

september 21 @ 9:00 - september 22 @ 18:00
Inštitut IPSA, Stegne 7
Ljubljana, 1000 Slovenija

Vabimo vas na dvodnevno uvodno izobraževanje iz Na sočutje usmerjene terapije (CFT), ki jo bo vodil prof. dr. Igor Krnetić. CFT je terapija, ki temelji na razvijanju sočutnega uma s pomočjo psihoterapevtskih metod, zasnovanih na temeljnih psiholoških in nevrofizioloških procesih, zaradi česar se ta terapevtski pristop usmerja k integrirani, biopsihosocialni znanosti o psihoterapiji. CFT se uvršča med pristope tretjega vala kognitivno-vedenjske terapije, ki uporablja procese čuječnosti (ang. mindfulness) in sočutje (ang. compassion) za razvijanje in negovanje globokega razumevanja in sočutja do sebe in drugih ljudi. Poudarek bo na osnovnih konceptih, osebni izkušnji in praktični uporabi CFT v psihoterapevtski praksi.

Preberi več »
+ Izvozi dogodeke