Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

PSIHOTERAPIJA TRAVME Z METODO BRAINSPOTTING (2. stopnja)

3. aprila 2020 @ 9:30 - 5. aprila 2020 @ 17:30

Podrobnosti

Začetek:
3. aprila 2020 @ 9:30
Konec:
5. aprila 2020 @ 17:30

Organizator

Inštitut IPSA
Telefon:
386 (0) 1 5111029
E-naslov:
info@institut-ipsa.si
Spletna stran:
www.ipsa.si

Prizorišče

Inštitut IPSA
Stegne 7
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
386 (0)1 511 10 29

Prijavi se!

Tribe Loading Animation Image

Vabimo vas na 3-dnevno izobraževanje Psihoterapija travme z metodo Brainspotting (2. stopnja), ki jo bo vodil klinični psiholog in psihoterapevt Mario C. Salvador iz Španije. V delavnici bo predstavil nevrobiologijo psihološke travme in se usmeril na predelavo travme prek metode Brainspotting. Metoda omogoča procesiranje in predelavo izvorov travme, disociacije in drugih simptomov. Brainspotting omogoča nevrobiološko uglaševanje in predelavo izkušenj in simptomov, ki so običajno izven dosega zavestnega uma in jezikovne zmožnosti. Delavnica bo usmerjena na praktično učenje metode, ki se lahko uporabi znotraj različnih terapevtskih pristopov. Metoda ima širok spekter aplikacije in se lahko uporablja tudi na področjih kot je psihološka priprava športnikov in izboljšanje učinkovitosti ter kreativnosti. Udeleženci po delavnici prejmejo certifikat o opravljeni drugi stopnji. Več o metodi lahko preberete na spletni strani: www.brainspotting.pro

CILJI DELAVNICE:

Prek predavanj, živih demonstracij in prakse v manjših skupinah boste udeleženci pridobili:

  • uporaba Brainspottinga pri travmi, disociaciji, psihologiji športa in somatskih stanjih,
  • uporaba Brainspottinga pri ‘težjih’ primerih in razvoju pozitivnih virov

 

O PREDAVATELJU:

Mario C. Salvador je specialist klinične psihologije, učitelj in supervizor integrativne psihoterapije v okviru Mednarodne zveze za integrativno psihoterapijo (IIPA – International Integrative Psychotherapy Association), učitelj in supervizor transakcijske analize s statusom PTSTA v okviru Mednarodne in Evropske zveze za transakcijsko analizo (ITAA – International Transactional Analysis Association in EATA – European Association for Transactional Analysis). Je tudi supervizor iz metode EMDR (Eye Movement Desenzitization and Reprocessing) v okviru Evropske zveze za EMDR ter trener in supervizor iz metode Brainspottinga. Mario je direktor Inštituta za integrativno psihoterapijo (ALECES) ter učitelj na magistrskem študiju iz Integrativne humanistične psihoterapije na inštitutu Galene v Madridu. Kot učitelj poučuje še v ZDA, Sloveniji, Avstriji in Romuniji. Bil je vodja komisije za oblikovanje standardov in certifikatov v okviru IIPA. Več informacij: http://www.aleces.com/

Metode dela: delavnica bo temeljila na predavanjih in izkustvenem učenju metod.

Delavnica je namenjena vsem, ki:

  • ste se udeležili izobraževanja Brainspotting – 1. stopnja,
  • ste se udeležili izobraževanja Brainspotting – 2. stopnja in bi radi utrdili in osvežili svoje znanje.

Udeleženci boste po zaključku delavnice prejeli potrdilo o opravljeni 2. stopnji izobraževanja iz Brainspotting-a.

Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.

KDAJ: Delavnica se bo začela v petek, 3.4. ob 9:30 in zaključila v nedeljo, 5.4.2020 ob 17.30 uri.

KJE: Inštitut za integrativno psihoterapijo in svetovanje, Stegne 7, 1000 Ljubljana.

PRISPEVEK: Prispevek za tridnevno usposabljanje znaša na osebo 430,33 EUR + 22 % DDV (skupaj 525 EUR). Kotizacijo nakažite na transakcijski račun Inštituta IPSA (Naslov: Inštitut IPSA, Zg. Gameljne 55a, 1211 Ljubljana-Šmartno. Št. tr. računa: 02032-0254270905).

Vsi, ki ste že opravili drugo stopnjo izobraževanja Brainspotting, se lahko ponovno udeležite izobraževanja po polovični ceni.

PRIJAVE: Prijave zbiramo do 12.3.2020. Ob prijavi je potrebno predplačilo 120 EUR + 22% DDV (skupaj: 146,40 EUR), ki ga v primeru odjave ne vrnemo. Celoten znesek mora biti nakazan do 27.3.2020. Izobraževanje bo izvedeno, če bo dovolj prijav. V nasprotnem primeru se vplačan znesek vrne. Število mest je omejeno. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali vrstni red prijavljenih.