Loading Dogodki

Dogodki Search and Views Navigation

Dogodek Views Navigation

Dogodki za 5. aprila 2020

Navigacija po dnevih

Se trenutno dogaja

Celostno obvladovanje stresa (COS)

marec 17 @ 18:00 - junij 9 @ 20:00
Inštitut IPSA, Stegne 7
Ljubljana, 1000 Slovenija

Vabimo vas na osem tedenski program čuječnosti Celostno obvladovanje stresa. Celostno obvladovanje stresa (COS) je program, ki skuša celostno vplivati na kvaliteto posameznikovega življenja. Osnova programa je učenje čuječnosti (mindfulness), ki je praksa zavedanja in opazovanja našega trenutnega doživljanja. Poleg prakse čuječnosti program vključuje spoznanja sodobne pozitivne psihologije, kognitivne terapije, transakcijske analize in integrativne psihoterapije.

Preberi več »

Celostno obvladovanje stresa (COS) – termin: 31.3.2020

marec 31 @ 18:30 - junij 23 @ 20:30
Inštitut IPSA, Stegne 7
Ljubljana, 1000 Slovenija

Zaradi velikega zanimanja razpisujemo še dodatni termin za osemtedenski program čuječnosti CELOSTNO OBVLADOVANJE STRESA (COS) s pričetkom v torek, 31. marca 2020. Osnova programa je učenje čuječnosti (mindfulness), ki je praksa zavedanja in opazovanja našega trenutnega doživljanja. Dvomesečni program vključuje eno individualno in 9 skupinskih srečanj, ki potekajo enkrat tedensko po dve uri (skupaj 25 šolskih ur) ter eno celodnevno srečanje (6 šolskih ur), ki bo predvidoma 9.5.2020.

Preberi več »

PSIHOTERAPIJA TRAVME Z METODO BRAINSPOTTING (2. stopnja)

april 3 @ 9:30 - april 5 @ 17:30
Inštitut IPSA, Stegne 7
Ljubljana, 1000 Slovenija

Inštitut IPSA vas vabi na 3-dnevno izobraževanje Psihoterapija travme z metodo Brainspotting (2. stopnja), ki jo bo vodil klinični psiholog in psihoterapevt Mario C. Salvador iz Španije. V delavnici bo predstavil nevrobiologijo psihološke travme in se usmeril na predelavo travme prek metode Brainspotting. Delavnica bo usmerjena na praktično učenje metode, ki se lahko uporabi znotraj različnih terapevtskih pristopov. Namenjena je vsem, ki imate opravljeno 1. stopnjo izobraževanja Brainspotting ter tistim, ki ste se udeležili izobraževanja Brainspotting (2. stopnja) in bi radi utrdili in osvežili svoje znanje.

Preberi več »
+ Izvozi dogodeke