Brainspotting

Kaj je Brainspotting?

Brainspotting je metoda, ki omogoča procesiranje in predelavo nevropsiholoških izvorov travme, disociacije in drugih simptomov. Brainspotting omogoča nevrobiološko uglaševanje in predelavo izkušenj in simptomov, ki so običajno izven dosega zavestnega uma in jezikovne zmožnosti. Metoda ima širok spekter aplikacije in se lahko uporablja tudi na področjih kot je psihološka priprava športnikov in izboljšanje učinkovitosti ter kreativnosti.

Usposabljanje iz metode Brainspotting – 1. stopnja

Usposabljanje je namenjeno vsem, ki se strokovno ukvarjate s psihoterapijo in psihološkim svetovanjem ali ste v psihoterapevtskem treningu. Prek predavanj, živih demonstracij in prakse v manjših skupinah bodo udeleženci pridobili:
> Razumevanje nevrobiologije in psihoterapije psihološke travme
> Razumevanje osnovnih komponent Brainspottinga
> Uporaba Brainspottinga pri travmi, disociaciji, psihologiji športa in somatskih stanjih
> Uporaba Brainspottinga pri ‘težjih’ primerih in razvoju pozitivnih virov.

Udeleženci boste po zaključku delavnice prejeli potrdilo o udeležbi. Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.

Več o metodi si lahko preberete na naslednjih povezavah:

Informacije o metodi Brainspotting

www.brainspotting.pro

O predavatelju:

Mario C. Salvador

Mario Salvador je specialist klinične psihologije, učitelj in supervizor na področju Integrativne psihoterapije v okviru Mednarodne zveze za integrativno psihoterapijo (IIPA – International Integrative Psychotherapy Association), učitelj in supervizor transakcijske analize s statusom PTSTA v okviru Mednarodne in Evropske zveze za transakcijsko analizo (ITAA – International Transactional Analysis Association in EATA – European Association for Transactional Analysis). Je tudi supervizor iz metode EMDR (Eye Movement Desenzitization and Reprocessing) v okviru Evropske zveze za EMDR ter trener in supervizor iz metode Brainspottinga. Mario je direktor Inštituta za integrativno psihoterapijo (ALECES), učitelj na magistrskem študiju iz Integrativne humanistične psihoterapije na inštitutu Galene v Madridu. Kot učitelj poučuje še v Avstriji in Romuniji.

 

KDAJ: Delavnica se bo začela v petek, 15.11. ob 9:30 in zaključila v nedeljo, 17.11.2019 ob 17.30 uri.

KJE: Inštitut za integrativno psihoterapijo in svetovanje, Stegne 7, 1000 Ljubljana.

 

PRISPEVEK: Prispevek za tridnevno usposabljanje znaša na osebo 430,33 EUR + 22 % DDV (skupaj 525 EUR). Kotizacijo nakažite na transakcijski račun Inštituta IPSA (Naslov: Inštitut IPSA, Zg. Gameljne 55a, 1211 Ljubljana-Šmartno. Št. tr. računa: 02032-0254270905).

PRIJAVE: Prijave zbiramo do 31. oktobra 2019. Ob prijavi je potrebno predplačilo 120 EUR + 22% DDV (skupaj: 146,40 EUR), ki ga v primeru vaše odjave zadržimo. Izobraževanje bo izvedeno, če bo dovolj prijav. V nasprotnem primeru se vplačan znesek vrne. Število mest je omejeno. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali vrstni red prijavljenih.

Učitelji

Mario C. Salvador

Mario C. Salvador

Vodja izobraževanja Brainspotting, (Španija)

Mario Salvador je specialist klinične psihologije, učitelj in supervizor na področju Integrativne psihoterapije v okviru […]

Informacije

  • Potrdilo o usposabljanju